Het GROW-traject, wat is dat nu juist?

Gepost op
12 mei 2023

Bij Bonache is er ruimte voor leergierige mensen. Van bij de start van de tewerkstelling wordt een kader geboden voor persoonlijke ontwikkeling. De missie en visie van Bonache stelt dat elke werknemer de ruimte en de kans krijgt om zich te ontwikkelen op verschillende domeinen. We hanteren dan ook een personeelsbeleid dat focust op de competenties van onze medewerkers.

 

In dit kader organiseert Bonache twee keer per jaar het GROW-traject. Elk traject omvat een periode van 3 maanden waarin 6 medewerkers begeleid en opgeleid worden. Dit zowel in soft skills als in hard skills. Gedurende dit traject kan individueel potentieel tot uiting komen door een stimulerende en coachende omgeving.

 

Dit traject biedt een interessante verruiming en verbreding van reeds aanwezige kennis met een focus op de ontwikkeling van het persoonlijk leiderschap. Elk traject wordt afgerond met een presentatie waar de medewerker een eigen project voorstelt dat Bonache, het project bij de klant of zichzelf kan doen groeien.

Dit zeggen onze medewerkers over het GROW-traject:

Benieuwd naar meer? Contacteer ons vrijblijvend via vraag@bonache.be, via WhatsApp op het nummer +32 493 23 30 10 of neem telefonisch contact op met ons via 03 248 39 19 en wij vertellen jou er graag meer over.

Andere verhalen die je mogelijk leuk vindt

Wij zoeken Young Potentials / Professionals!

Net klaar met je studies en op zoek naar werk? Schrijf je in voor ons online event op 4 juli en leer Bonache en haar mogelijkheden binnen supply chain zo beter kennen!

Bonache zet in op jong geweld

Bonache gaat in 2023 inzetten op jong geweld! De jonge generatie staat te springen om nieuwe dingen te leren en zijn gekend voor hun flexibiliteit.

VCA* certificering

Bij Bonache behoort veilig werken in een gezonde omgeving met respect voor het milieu tot onze kernwaarden.

Op zoek naar een werkgever waar betrokkenheid centraal staat?

Ontdek onze vacatures
x
Ondernemingsnummer: 0866 870 786
Disclaimer      Privacybeleid      Cookiebeleid      Klachten     Cookievoorkeuren aanpassen
met liefde gemaakt door Mast
Bonache
Antwoordt meestal binnen een paar uur
Customer Care Team
Hi! Kan ik je ergens mee helpen?
Start Whatsapp Chat
Contacteer of solliciteer via Whatsapp