Het GROW-traject, wat is dat nu juist?

Gepost op
12 mei 2023

Bij Bonache is er ruimte voor leergierige mensen. Van bij de start van de tewerkstelling wordt een kader geboden voor persoonlijke ontwikkeling. De missie en visie van Bonache stelt dat elke werknemer de ruimte en de kans krijgt om zich te ontwikkelen op verschillende domeinen. We hanteren dan ook een personeelsbeleid dat focust op de competenties van onze medewerkers.

 

In dit kader organiseert Bonache twee keer per jaar het GROW-traject. Elk traject omvat een periode van 3 maanden waarin 6 medewerkers begeleid en opgeleid worden. Dit zowel in soft skills als in hard skills. Gedurende dit traject kan individueel potentieel tot uiting komen door een stimulerende en coachende omgeving.

 

Dit traject biedt een interessante verruiming en verbreding van reeds aanwezige kennis met een focus op de ontwikkeling van het persoonlijk leiderschap. Elk traject wordt afgerond met een presentatie waar de medewerker een eigen project voorstelt dat Bonache, het project bij de klant of zichzelf kan doen groeien.

Dit zeggen onze medewerkers over het GROW-traject:

Vaak krijg ik de vraag " wat is het GROW traject precies? ". Helaas kan ik daar nooit een direct antwoord op geven, omdat het voor iedereen anders ervaren kan worden. Wel kan ik met zekerheid zeggen dat het mijn leven een klein beetje heeft veranderd in de positieve zin. Ik heb er veel van opgestoken, en bepaalde dingen in mijn gedrag kunnen aanpassen. Gaat iedereen dit hebben? Waarschijnlijk niet, maar het is zonder twijfel de moeite. Ook ben ik ervan overtuigd dat je nieuwe ervaringen en skills krijgt. Het kan je echt een beetje veranderen op een positieve manier!

- J.P. - Projectmedewerker

Benieuwd naar meer? Contacteer ons vrijblijvend via vraag@bonache.be, via WhatsApp op het nummer +32 493 23 30 10 of neem telefonisch contact op met ons via 03 248 39 19 en wij vertellen jou er graag meer over.

Andere verhalen die je mogelijk leuk vindt

Waarom solliciteren op het einde van het jaar wel een slimme zet is

Wist je dat het einde van het jaar wel degelijk een goede periode is om te gaan solliciteren? Ontdek hier waarom.

Bonache, de oorsprong

Waar komt de naam Bonache eigenlijk vandaan? Een vraag die vele sollicitanten ons stellen!

Bonache als onderdeel van de Solvint Group

Na een succesvolle carrière als CEO van Bonache, geeft Dirk Verbeeck, die Bonache groot maakte, de fakkel door aan sectorgenoot Solvint.

Op zoek naar een werkgever waar betrokkenheid centraal staat?

Ontdek onze vacatures
x
Bonache
Antwoordt meestal binnen een paar uur
Customer Care Team
Hi! Kan ik je ergens mee helpen?
Start Whatsapp Chat
Contacteer of solliciteer via Whatsapp