Bonache als onderdeel van de Solvint Group

Gepost op
27 september 2023

Inkoop & Supply Chain specialist SOLVINT wordt 20 jaar, neemt sectorgenoot BONACHE over en schakelt binnen -en buitenlandse groeiambities een versnelling hoger!

Solvint mag gerust als een pionier beschouwd worden in het aanbieden van inkoop & supply chain expertise en daarmee, sinds haar oprichting in 2003, de verdere professionalisering van deze niche functiedomeinen in de Benelux een sterke boost gaf. Wat begon in een klein kantoortje in Mechelen, als een initiatief van vier ondernemers en een handvol freelance consultants, groeide onder leiding en bezieling van Manu Matthyssens, over de twee daaropvolgende decennia uit tot een toonaangevend Inkoop & Supply Chain expertisebedrijf met een brede, loyale klantenbasis, een gespecialiseerd team van ruim 200 consultants in de Benelux en een groeiend aantal kantoren in Europa.

Solvint neemt per 1 oktober sectorgenoot Bonache over. Na een succesvolle carrière als CEO van ons bedrijf, geeft Dirk Verbeeck de fakkel door. Bonache, opgericht in 2004, is ontstaan uit een toenemende vraag naar meer flexibele HR oplossingen. De klant kan bij ons opteren voor het inzetten van 1 of meerdere professionals voor een opdracht van een aantal maanden tot meerdere jaren of kan zelfs opteren voor een structurele oplossing onder de vorm van een ‘managed service’ (outsourcing), waarbij Bonache integraal 1 of meerdere bedrijfsfuncties (of delen daarvan) voor de klant verzorgt en hierbij continuïteit en kwaliteit garandeert. Deze dienstverlening is een sterk complementaire aanvulling op de verbeterprojecten, opleidingen en expertise opdrachten die Solvint  binnen het end to end supply chain domein (procurement, supply chain planning, operations, logistiek) als core activiteit heeft.

Dirk Verbeeck, oprichter en bezieler van ons bedrijf, wordt in oktober 65 jaar en besliste om zijn meerderheidsbelang te verkopen aan Solvint. Vanaf 1 oktober neemt Wim Bontinck de dagelijkse leiding over en zal hij samen met Robine Martin en Femke Lintelo, en de 127 medewerkers het succesverhaal van Bonache verderzetten met een sterke focus op groei. Met deze verkoop kiest Bonache voor een toekomst van continuïteit met behoud van de zorgzaam opgebouwde bedrijfscultuur en reputatie maar ook voor een injectie van expertise en een verbreding van hun sector- en regionale aanwezigheid, en verbreding van de klantenbasis.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Contacteer ons snel via WhatsApp, vraag@bonache.be of op het nummer 03 248 39 19.

Andere verhalen die je mogelijk leuk vindt

Waarom solliciteren op het einde van het jaar wel een slimme zet is

Wist je dat het einde van het jaar wel degelijk een goede periode is om te gaan solliciteren? Ontdek hier waarom.

Bonache, de oorsprong

Waar komt de naam Bonache eigenlijk vandaan? Een vraag die vele sollicitanten ons stellen!

Wij zoeken Young Potentials / Professionals!

Net klaar met je studies en op zoek naar werk? Schrijf je in voor ons online event op 4 juli en leer Bonache en haar mogelijkheden binnen supply chain zo beter kennen!

Op zoek naar een werkgever waar betrokkenheid centraal staat?

Ontdek onze vacatures
x
Bonache
Antwoordt meestal binnen een paar uur
Customer Care Team
Hi! Kan ik je ergens mee helpen?
Start Whatsapp Chat
Contacteer of solliciteer via Whatsapp