Bonache, de oorsprong

Gepost op
25 januari 2024

Bonache viert dit jaar haar 20-jarig jubileum! We nemen jullie daarom graag mee naar de oorsprong van alles. Waar komt de naam Bonache eigenlijk vandaan?

Laten we teruggaan naar het jaar 2004. De naam Bonache vindt zijn oorsprong in de gezellige en gelijknamige cocktailbar, Bonache Bar de Copas, in La Herradura, Spanje. Eén van de oprichters van ons bedrijf bevond zich in deze bar toen hij plotseling werd gebeld door zijn notaris. Op de dringende vraag welke naam het bedrijf moest dragen, draaide hij zich om, keek naar de naam op de muur en antwoordde volmondig: "Bonache"!

En we horen je al denken, wat heeft dat met ons bedrijf te maken?! Gedurende de jaren hebben we geleerd dat de naam Bonache op verschillende plaatsen opduikt. Een patisserie in Murcia draagt eveneens onze naam. Daar werd duidelijk dat het woord 'Bonache' een Moorse oorsprong heeft en staat voor "heb een goede vaart". Hoe toepasselijk is dat? We streven ernaar om elke medewerker een goede vaart en een succesvolle loopbaan te verzekeren.

Bij Bonache wordt loyaliteit ook beloond. Na elke 5 jaar in dienst ontvang je een loyaliteitsdag. Maar dat is niet het enige; na 10 jaar in dienst bieden we je op onze kosten een leuke trip aan naar, hoe kan het ook anders, La Herradura!

Andere verhalen die je mogelijk leuk vindt

Waarom solliciteren op het einde van het jaar wel een slimme zet is

Wist je dat het einde van het jaar wel degelijk een goede periode is om te gaan solliciteren? Ontdek hier waarom.

Bonache als onderdeel van de Solvint Group

Na een succesvolle carrière als CEO van Bonache, geeft Dirk Verbeeck, die Bonache groot maakte, de fakkel door aan sectorgenoot Solvint.

Wij zoeken Young Potentials / Professionals!

Net klaar met je studies en op zoek naar werk? Schrijf je in voor ons online event op 4 juli en leer Bonache en haar mogelijkheden binnen supply chain zo beter kennen!

Op zoek naar een werkgever waar betrokkenheid centraal staat?

Ontdek onze vacatures
x
Bonache
Antwoordt meestal binnen een paar uur
Customer Care Team
Hi! Kan ik je ergens mee helpen?
Start Whatsapp Chat
Contacteer of solliciteer via Whatsapp