Kwaliteitslabel Projectsourcing

Gepost op

Kwaliteitslabel projectsourcing erkend door Agoria en Federgon

Dirk Verbeeck heeft meer dan 30 jaar ervaring in het tewerkstellen van personeel. De manier waarop hij Bonache leidt en de groei die het bedrijf de afgelopen jaren heeft doorgemaakt, zijn een weergave van het gevoerde beleid, namelijk een voortdurende interesse in de eigen medewerkers en klanten. De nadruk bij deze specialist in projectsourcing ligt op een sterke betrokkenheid en dit op verschillende domeinen.

Wie of wat is Bonache?

Bonache NV werd opgericht in 2004 als specialisatiebedrijf en viert in 2019 zijn vijftiende verjaardag. Dirk Verbeeck kreeg Bonache in 2011 volledig in eigen handen. Samen met een gemotiveerd team zorgt hij sindsdien voor een jaarlijkse groei in personeel en omzet.

Bonache is actief in projectsourcing en is tevens erkend als search en selection kantoor. Dit voornamelijk in de domeinen logistiek, industrie, technische en algemene administratie, maar met een sterke specialisatie in aankoop.

Bij verschillende klanten is de vraag naar ervaren aankopers en aankoopondersteuning groot. Bonache gaat niet enkel op de markt op zoek naar ervaren kandidaten, maar zij zoeken binnen het eigen team naar medewerkers die verder opgeleid kunnen worden tot aankoopondersteuning of tot volwaardig aankoper.

Wat zijn de belangrijkste waarden binnen Bonache?

Bonache staat garant voor een goed werkgeverschap. In het kader daarvan hechten zij veel belang aan (persoonlijke) betrokkenheid zowel naar de klant, eigen medewerkers als kandidaten.

Daarnaast wordt er sterk ingezet op coaching, begeleiding en opleidingen. Zo startte in april een nieuw ‘Grow- traject’. In een periode van drie maanden worden zes medewerkers, zowel in soft als hard skills, begeleid met de intentie hun persoonlijk leiderschap te versterken.

Bonache als specialist in projectsourcing

Bonache neemt gespecialiseerde medewerkers in dienst en plaatst hen voor langdurige projecten bij bedrijven die nood hebben aan hun kennis en ervaring. Die bedrijven kunnen hen niet langdurig in dienst nemen of hebben de tijd noch ervaring om de juiste mensen te vinden.

De huidige arbeidsmarkt leent zich er niet toe om snel gespecialiseerde medewerkers aan te trekken voor tijdelijke projecten. Bonache stuurt, als projectsourcingspecialist, de correcte werkkracht voor de betreffende job. Om die reden krijgen al de medewerkers van Bonache een contract van onbepaalde duur. Op die manier binden zij de mensen aan hun bedrijf en zorgen ze tegelijkertijd voor continuïteit naar de klant toe.

Kwaliteitslabel Federgon en Agoria

Bonache slaagde in 2018 als eerste in de vernieuwde audit van Federgon en draagt het label ‘Certified Membership’. Dit kwaliteitslabel bewaakt Certified Member Project Sourcing de belangen van zowel projectmedewerkers als opdrachtgevers en onze sector.

Daarnaast staat het label garant voor de juiste toepassing van regelgevingen. De certified members streven onder dat label naar een optimale kwaliteit van hun dienstverlening. In 2019 stapte Agoria mee in dit kwaliteitslabel als partner van Federgon. De Auditering gebeurt door een extern erkend organisme (BDO).

Andere verhalen die je mogelijk leuk vindt

Waarom solliciteren op het einde van het jaar wel een slimme zet is

Wist je dat het einde van het jaar wel degelijk een goede periode is om te gaan solliciteren? Ontdek hier waarom.

Bonache, de oorsprong

Waar komt de naam Bonache eigenlijk vandaan? Een vraag die vele sollicitanten ons stellen!

Bonache als onderdeel van de Solvint Group

Na een succesvolle carrière als CEO van Bonache, geeft Dirk Verbeeck, die Bonache groot maakte, de fakkel door aan sectorgenoot Solvint.

Op zoek naar een werkgever waar betrokkenheid centraal staat?

Ontdek onze vacatures
x
Bonache
Antwoordt meestal binnen een paar uur
Customer Care Team
Hi! Kan ik je ergens mee helpen?
Start Whatsapp Chat
Contacteer of solliciteer via Whatsapp