Bonache Limburg is een feit

Gepost op
24 mei 2022

Bonache, gespecialiseerd in het outsourcen van technisch-administratieve profielen, staat klaar om de Limburgse markt te veroveren. Naast de 120 medewerkers die aan de slag zijn in Antwerpen-Waasland willen ze vanaf nu de groei richting Limburg inzetten.

Outsourcing, ook bekend als projectsourcing of detachering, zit momenteel erg in de lift. Het is in tijden van ‘The War for Talent’ een zeer mooie en flexibele aanvulling, naast werving & selectie, om moeilijke vacatures ingevuld te krijgen.

Michèle Martens (ex Voka – Kamer van Koophandel Limburg) staat klaar om zowel nieuwe klanten als medewerkers te ondersteunen in Limburg. Ze is ervan overtuigd dat ook Limburg ‘een vleugje Bonache’ en dus betrokken medewerkers kan gebruiken. Binnenkort verwelkomt ze je graag in hun nieuwe Limburgse vestiging

Door steeds kort op de bal te spelen met zowel medewerkers als klanten wil Bonache langdurige partnerships aangaan. Ze zetten erg in op de persoonlijke groei van hun medewerkers zodat klanten steeds kunnen beschikken over projectmedewerkers met de juiste kennis en expertise.

Heb je nood aan een partner die je ontzorgt van het werkgeverschap? Of ben je op zoek naar een leuke job bij een betrokken werkgever? Michèle luistert graag via michele@bonache.be of 0484/27 33 67.

Andere verhalen die je mogelijk leuk vindt

World Cleanup Day - 17/09/2022

Opruimen met een missie! De hele wereld mobiliseert zich die dag voor de netheid van onze planeet. Doe jij ook mee?

X² Award - Laat het stemmen beginnen

Stem jij ons mee naar de overwinning?

Bonache's Jobdag 20 oktober 2022

Bonache zoekt Bonacho! Start jouw zoektocht naar nieuw werk met een kop koffie bij ons op kantoor.

Op zoek naar een werkgever waar betrokkenheid centraal staat?

Ontdek onze vacatures

x
Ondernemingsnummer: 0866 870 786
Disclaimer      Privacybeleid      Cookiebeleid      Cookievoorkeuren aanpassen
met liefde gemaakt door Mast