Bonache Limburg is een feit

Gepost op
24 mei 2022

Bonache, gespecialiseerd in het outsourcen van technisch-administratieve profielen, staat klaar om de Limburgse markt te veroveren. Naast de 120 medewerkers die aan de slag zijn in Antwerpen-Waasland willen ze vanaf nu de groei richting Limburg inzetten.

Outsourcing, ook bekend als projectsourcing of detachering, zit momenteel erg in de lift. Het is in tijden van ‘The War for Talent’ een zeer mooie en flexibele aanvulling, naast werving & selectie, om moeilijke vacatures ingevuld te krijgen.

Michèle Martens (ex Voka – Kamer van Koophandel Limburg) staat klaar om zowel nieuwe klanten als medewerkers te ondersteunen in Limburg. Ze is ervan overtuigd dat ook Limburg ‘een vleugje Bonache’ en dus betrokken medewerkers kan gebruiken. Binnenkort verwelkomt ze je graag in hun nieuwe Limburgse vestiging

Door steeds kort op de bal te spelen met zowel medewerkers als klanten wil Bonache langdurige partnerships aangaan. Ze zetten erg in op de persoonlijke groei van hun medewerkers zodat klanten steeds kunnen beschikken over projectmedewerkers met de juiste kennis en expertise.

Heb je nood aan een partner die je ontzorgt van het werkgeverschap? Of ben je op zoek naar een leuke job bij een betrokken werkgever? Michèle luistert graag via michele@bonache.be of 0484/27 33 67.

Andere verhalen die je mogelijk leuk vindt

Wij zoeken Young Potentials / Professionals!

Net klaar met je studies en op zoek naar werk? Schrijf je in voor ons online event op 4 juli en leer Bonache en haar mogelijkheden binnen supply chain zo beter kennen!

Het GROW-traject, wat is dat nu juist?

Het GROW-traject biedt een interessante verruiming en verbreding van reeds aanwezige kennis met een focus op de ontwikkeling van het persoonlijk leiderschap.

Bonache zet in op jong geweld

Bonache gaat in 2023 inzetten op jong geweld! De jonge generatie staat te springen om nieuwe dingen te leren en zijn gekend voor hun flexibiliteit.

Op zoek naar een werkgever waar betrokkenheid centraal staat?

Ontdek onze vacatures
x
Ondernemingsnummer: 0866 870 786
Disclaimer      Privacybeleid      Cookiebeleid      Klachten     Cookievoorkeuren aanpassen
met liefde gemaakt door Mast
Bonache
Antwoordt meestal binnen een paar uur
Customer Care Team
Hi! Kan ik je ergens mee helpen?
Start Whatsapp Chat
Contacteer of solliciteer via Whatsapp