Het onboardingsverhaal van Faissal

Gepost op
29 april 2024

In januari is Faissal zijn Supply Chain avontuur bij Bonache begonnen. Ondertussen bevindt hij zich op een boeiend project voor één van onze klanten. Hoe heeft hij zijn eerste dagen bij Bonache ervaren? Faissal neemt jou mee in zijn onboardingsverhaal.

Laat me jullie meenemen op mijn weg naar het Bonacho-bestaan, vanaf het moment van preboarding. Mijn vorige baan begon wat monotoon en voorspelbaar aan te voelen en mijn langetermijn vooruitzichten werden steeds somberder. Op zoek naar verandering stuitte ik op boeiende LinkedInvacatures en werd ik benaderd door Joke van Bonache. Een telefoongesprek volgde, waarbij de connectie al snel voelbaar was. Daarna ontmoette ik Joke en Robine tijdens een kennismakingsgesprek op kantoor, waar we op een prettige manier spraken over mijn achtergrond en vaardigheden.

Al snel merkte ik de collegialiteit en de leuke sfeer binnen het team.

Wat me het meest is bijgebleven na dit gesprek, is de menselijke benadering en de zorg voor het personeel. Bij Bonache draait het niet alleen om cijfers, maar voel je je als werknemer echt gewaardeerd. Dat gaf me een warm gevoel en overtuigde me dat dit op de lange termijn een goede match zou kunnen zijn. Na het gesprek ontving ik positieve feedback van Joke en was het uitkijken naar mijn startdatum.

Op maandag 15 januari 2024 was het eindelijk zover, mijn eerste officiële werkdag waar ik lang naar had uitgekeken. Bij aankomst om 9 uur werd ik hartelijk verwelkomd. Al snel merkte ik de collegialiteit en de leuke sfeer binnen het team op, mede door regelmatige teambuildings en gezamenlijke diners die werden georganiseerd. Dat aspect speelde zeker mee in mijn keuze voor dit bedrijf.

Momenteel zit ik al enkele weken op een interessant project en ben ik mijn vaardigheden aan het ontwikkelen en aanscherpen. - aldus Faissal.

Heb jij na het lezen van dit onboardingsverhaal zin gekregen om bij Bonache te solliciteren? Dat kan! Solliciteer hier met jouw persoonlijk CV.

Andere verhalen die je mogelijk leuk vindt

Het onboardingsverhaal van Anna en Imane

Hoe hebben Imane en Anna hun eerste dagen bij Bonache beleefd? Ontdek het in hun onboardingsverhaal.

Coaching 2.0

Wij zijn ervan overtuigd dat persoonlijke begeleiding de essentie is van elke bedrijfscultuur. Lees hier hoe wij dit verankeren in ons DNA.

Het verhaal van Jens, Young Talent bij Bonache

Spannend, onzeker, benieuwd, leergierig, enkele termen die we linken aan de eerste werkdag. Helemaal als dit jouw allereerste werkdag ooit is. Ontdek het verhaal van Jens, sinds oktober Young Talent bij Bonache.

Op zoek naar een werkgever waar betrokkenheid centraal staat?

Ontdek onze vacatures
x
Bonache
Antwoordt meestal binnen een paar uur
Customer Care Team
Hi! Kan ik je ergens mee helpen?
Start Whatsapp Chat
Contacteer of solliciteer via Whatsapp