Coaching 2.0

Gepost op
5 januari 2024

Werken bij Bonache betekent dat we samen met onze medewerkers op zoek gaan naar de ideale match waarin hun talent volledig tot zijn recht kan komen. Wij streven naar de perfecte synergie tussen bedrijf en talent, met boeiende projecten in diverse sectoren, een voortdurende focus op leren, persoonlijke coaching en een diepgewortelde betrokkenheid als kernwaarden in ons DNA.

Wij zijn ervan overtuigd dat persoonlijke begeleiding de essentie is van elke bedrijfscultuur. Hierdoor kunnen we te allen tijde direct inspelen op concrete vragen of behoeften van onze medewerkers. Elke stap in de loopbaan van onze Bonacho’s wordt geleid door persoonlijke begeleiding en coaching, omdat we geloven in een ontwikkelingsgerichte aanpak boven een evaluatiegerichte benadering. Ons coaching traject begint met het opstellen van een opleidingsplan en het regelmatig plannen van contactmomenten gedurende het jaar.

1-OP-1 GESPREKKEN

Het welzijn van onze medewerkers staat centraal bij Bonache en we hechten daarom veel waarde aan regelmatige één-op-één-gesprekken. Elke drie maanden vindt er een persoonlijk gesprek plaats, eventueel voorbereid in samenwerking met de klant. Deze gesprekken bieden onze medewerkers een overzicht van hun eigen ontwikkeling, waardoor wij als werkgever snel kunnen reageren als er problemen zijn.

OPLEIDINGEN EN GROEI

De mogelijkheid tot groei en ontwikkeling binnen het bedrijf en de ondersteuning van de werkgever op dit gebied, worden door vele werknemers als hoogst gewaardeerd beschouwd. Daarom hebben wij de Bonache-Academy opgericht, waarbij de vorming en opleiding van onze medewerkers op diverse manieren plaatsvindt: individueel, in groepen, leren van elkaar, externe opleidingen, zowel gericht op hard als soft skills. Daarnaast bieden wij ook ons GROW-traject aan.

GOEDE WORK-LIFE BALANCE

Ondertussen is wel duidelijk dat wij bij Bonache goed werkgeverschap belangrijk vinden. Daarom hanteren we een gezonde work-life balance, met mogelijkheden voor thuiswerken, flexibele werkuren en een vierdagenwerkweek, afhankelijk van het project.

Als je na het lezen hiervan interesse hebt om bij Bonache te komen werken, solliciteer dan hier.

Andere verhalen die je mogelijk leuk vindt

Dit was Bonache Bootcamp editie 1!

Van 14 tot 16 mei was het zover: de eerste editie van onze tweedaagse Bonache Bootcamp in het prachtige Voeren.

Het onboardingsverhaal van Faissal

Hoe heeft Faissal zijn eerste dag bij Bonache beleefd? Ontdek in zijn onboardingsverhaal.

Het onboardingsverhaal van Anna en Imane

Hoe hebben Imane en Anna hun eerste dagen bij Bonache beleefd? Ontdek het in hun onboardingsverhaal.

Op zoek naar een werkgever waar betrokkenheid centraal staat?

Ontdek onze vacatures
x
Bonache
Antwoordt meestal binnen een paar uur
Customer Care Team
Hi! Kan ik je ergens mee helpen?
Start Whatsapp Chat
Contacteer of solliciteer via Whatsapp