Het onboardingsverhaal van Anna en Imane

Gepost op
16 februari 2024

In januari zijn Imane en Anna hun Supply Chain avontuur bij Bonache begonnen. Beiden werden ze op verloren maandag ontvangen door Young Talent Hunter Joke Dillis bij ons op het hoofdkantoor. Ondertussen bevinden ze zich op een boeiend project voor één van onze klanten. Hoe hebben ze hun eerste dag bij Bonache ervaren? Ontdek het in hun onboardingsverhaal.

Na het afronden van mijn bacheloropleiding KMO-Management aan de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen in juni 2023, stond ik voor een nieuw carrièrepad vol mogelijkheden. Mijn zoektocht leidde me al snel naar Bonache, een bedrijf dat mijn aandacht trok vanwege zijn belofte van een unieke werkervaring. Bij Bonache werd ik warm ontvangen door Joke Dillis, die mijn behoeften begreep en snel een passend project voor me vond.

"De warme, familiale sfeer bij Bonache en de inclusieve cultuur gaven me vanaf dag één het gevoel thuis te zijn."

Het feit dat er zelfs rekening wordt gehouden met mijn voedingsvoorkeur voor Verloren Maandag op mijn eerste werkdag, sprak boekdelen over de bedrijfscultuur! Wat Bonache echt onderscheidt, is de vrijheid om je expertise te ontwikkelen en projecten te kiezen die bij je passen. Bij Bonache ben je geen werknemer, maar een gewaardeerde 'Bonacho'.

Mijn reis bij Bonache is nog pril, maar belooft een boeiend avontuur te worden. Elke dag ontdek ik meer over mijn mogelijkheden, mijn collega's en de unieke bedrijfscultuur. Dit is meer dan een baan; het is een avontuur bij Bonache, waar ik klaar ben om mijn eigen hoofdstuk te schrijven!

Mijn overstap naar Bonache was een spontane wending in mijn carrière. Na een jaar bij mijn vorige werkgever te hebben gewerkt en vastberaden om vooruit te komen na mijn marketingstudie aan de AP Hogeschool in Antwerpen, ontdekte ik toevallig de vacature voor ‘Aankoper’ bij Bonache op LinkedIn.

"Na een kennismaking met Joke, die me hartelijk ontving, voelde ik me direct op mijn plek."

Joke haar enthousiasme over mijn ervaring en haar directe betrokkenheid bij het vinden van passende projecten gaven me veel vertrouwen. En zelfs voordat ik officieel begon, werd ik al uitgenodigd om deel te nemen aan een gezellige teamactiviteit, waardoor ik me meteen welkom voelde.

Mijn eerste werkdag bij Bonache begon op Verloren Maandag en er stond meteen een lekker worstenbroodje voor me klaar tijdens de lunch. Met veel energie om aan nieuwe projecten te beginnen, wist ik dat ik de juiste keuze had gemaakt!

Heb jij na het lezen van dit onboardingsverhaal zin gekregen om bij Bonache te solliciteren? Dat kan! Solliciteer hier met jouw persoonlijk CV.

Andere verhalen die je mogelijk leuk vindt

Dit was Bonache Bootcamp editie 1!

Van 14 tot 16 mei was het zover: de eerste editie van onze tweedaagse Bonache Bootcamp in het prachtige Voeren.

Het onboardingsverhaal van Faissal

Hoe heeft Faissal zijn eerste dag bij Bonache beleefd? Ontdek in zijn onboardingsverhaal.

Coaching 2.0

Wij zijn ervan overtuigd dat persoonlijke begeleiding de essentie is van elke bedrijfscultuur. Lees hier hoe wij dit verankeren in ons DNA.

Op zoek naar een werkgever waar betrokkenheid centraal staat?

Ontdek onze vacatures
x
Bonache
Antwoordt meestal binnen een paar uur
Customer Care Team
Hi! Kan ik je ergens mee helpen?
Start Whatsapp Chat
Contacteer of solliciteer via Whatsapp