Daar wordt aan de deur geklopt, hard geklopt, zacht geklopt...

Gepost op
30 november 2023

Na enkele digitale jaren was het afgelopen zondag eindelijk zover: onze Bonacho's, vergezeld door hun kinderen en kleinkinderen, werden getrakteerd op een Sinterklaasfeest 'in het circus'! Het was een dag gevuld met vreugde, verwondering en magie voor alle 80 aanwezigen, die werden meegevoerd naar een spektakel op topniveau! Het was een feest vol verrassingen en hoogtepunten. De lachende gezichten van zowel jong als oud getuigden van de onvergetelijke momenten die werden gedeeld.

Na afloop van de show was het feest echter nog lang niet voorbij. Onze Bonacho’s kwamen samen tijdens een gezellige receptie, waar lekkere versnaperingen werden geserveerd. De feestvreugde werd gedeeld, verhalen werden uitgewisseld en herinneringen werden gevormd.

Voor de kleinsten onder ons was er een bijzondere traktatie: een exclusieve meet & greet met Sinterklaas en zijn trouwe metgezel Piet!

Kortom, het Sinterklaasfeest 'in het circus' was meer dan zomaar een viering. Het was een fantastische ervaring die de gemeenschapsband versterkte en vreugde bracht aan alle generaties. We kijken nu al uit naar de volgende betoverende bijeenkomst!

Andere verhalen die je mogelijk leuk vindt

Bonache FUTURE YOU Netwerkevent

Behaalde je recent je diploma en heb je een passie voor procurement, supply chain en/of operations? Schrijf je dan nu in voor ons Bonache FUTURE YOU Event en ontdek alle mogelijkheden!

Bonache's Speeddating moment

Heb je de liefde voor Valentijn al gevonden? Nu nog jouw droomjob! Markeer dan 15 februari in je agenda en claim je plek tijdens een online speeddate.

Bonache's Procurement Jobdag

Zoek je momenteel een nieuwe kans binnen de inkoopwereld? Schrijf je dan in voor onze 'Procurement Jobdag' op 27 september!

Op zoek naar een werkgever waar betrokkenheid centraal staat?

Ontdek onze vacatures
x
Bonache
Antwoordt meestal binnen een paar uur
Customer Care Team
Hi! Kan ik je ergens mee helpen?
Start Whatsapp Chat
Contacteer of solliciteer via Whatsapp