Bonache's Executive Netwerkavond

Gepost op
3 juni 2024

Dankbaar kijken we terug op een bijzonder geslaagd Executive Netwerkevent van afgelopen dinsdag. We brachten, in samenwerking met Solvint, professionals uit Procurement, Supply Chain, Logistiek, Operations en HR samen voor een avond vol inspirerende keynotes rondom het thema "Succesvol samenwerken met contractoren (extended workforce)".

Onze boeiende gastsprekers waren Jan Goossens (CEO van Aquafin en winnaar van de Total Talent Award), Els De Clercq (Chief Communication and Stakeholder Engagement Officer bij Engie) en Filip Juchtmans (Practice Lead - Operational Excellence & Continuous Improvement bij Solvint).

De prachtige locatie van Brouwerij The Musketeers, waar het bier “Troubadour” met liefde wordt gebrouwen, vormde het decor van de avond. Onze gasten werden verwend met lokale lekkernijen en genoten van een sfeervolle omgeving.

Hartelijk dank aan onze gastsprekers en alle aanwezigen voor het maken van deze topavond!

Ben je benieuwd hoe het eraan toeging? Bekijk hier onze aftermovie.

Wil je er de volgende keer graag bij zijn of ben je benieuwd hoe je jouw team extern kunt versterken? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Andere verhalen die je mogelijk leuk vindt

Bonache Jobcafé

Op 4 en 11 juni openen wij de deuren van ons Bonache Jobcafé in Sint-Martens-Latem en Antwerpen.

Bonache FUTURE YOU infosessie

Ben je nog zoekende om jouw toekomst de juiste richting uit te sturen? Sta je op het punt om de sprong te wagen naar de arbeidsmarkt? Schrijf je dan nu in voor onze FUTURE YOU Infosessie en ontdek alles over solliciteren.

Executive Netwerkavond

Tijdens dit exclusieve event brengen we de werelden van Procurement, Supply Chain, Logistiek, Operations en HR samen voor een avond vol inzichten en connecties. Het centrale thema van de avond betreft: “Succesvol samenwerken met contractoren (extended workforce)”.

Op zoek naar een werkgever waar betrokkenheid centraal staat?

Ontdek onze vacatures
x
Bonache
Antwoordt meestal binnen een paar uur
Customer Care Team
Hi! Kan ik je ergens mee helpen?
Start Whatsapp Chat
Contacteer of solliciteer via Whatsapp