Ceuster Bonache Cycling Team begint aan het nieuwe crosseizoen

Gepost op
15 september 2023

In de showroom van sportkledingfabrikant Jako Lier werd woensdagavond het nieuwe wielertruitje gepresenteerd, samen met de 6 rensters van het 100% Belgische Deceuster Bonache Cycling Team.

Het team, onder leiding van voormalig veldrijder en coach Rob Peeters, richt zich dit seizoen op het Belgische Kampioenschap, EK- en WK-selecties en werkt samen met studenten Communicatie van Hogeschool PXL om het damesveldrijden te promoten.

Sporza-commentator en presentator Ruben Van Gucht was de gastheer van de ploegvoorstelling, waarbij hij de 6 rensters en hun omkadering op een luchtige manier voorstelde.

20-jarige renster Lotte Baele uit Adegem, die onlangs brons won bij de beloften U23 op het BK in Lokeren, sprak over haar ambities voor het nieuwe seizoen, waaronder het verzamelen van UCI-punten en het proberen zich te kwalificeren voor wereldbekerwedstrijden.

Lies'l Schevenels, student 'vroedkunde' aan Hogeschool PXL Hasselt en renster in de U23-categorie, heeft zich voorbereid op het crossseizoen naast haar studie en heeft als doelen om alle crossen uit te rijden en zich te verbeteren in het rennersklassement, met specifieke aandacht voor Overijse, de Koppenberg en het BK in Meulebeke.

© Dreamteampics

Rensters :  Lies'l Schevenels, Audrey De Keersmaeker, Alicia Franck, Suzanne Verhoeven, Lotte Baele en Laura Verdonschot

Hier meer info over het damesteam.

Andere verhalen die je mogelijk leuk vindt

Suzanne Verhoeven neemt afscheid van de wielersport

Suzanne Verhoeven nam zondag afscheid van de wielersport: “Een carrière in het veld als analiste of commentator zie ik wel zitten!”

Nieuwe veldritcoach Camiel van den Bergh

Het 100% Belgische De Ceuster Bonache versterkt de rangen met veldritcoach Camiel van den Bergh.

Belgisch kampioene Jesse Vandenbulcke bij De Ceuster Bonache Cycling Team

Voormalig Belgisch kampioene Jesse Vandenbulcke rijdt volgend jaar bij het De Ceuster Bonache Cycling Team. Lees hier het volledige artikel.

Op zoek naar een werkgever waar betrokkenheid centraal staat?

Ontdek onze vacatures
x
Bonache
Antwoordt meestal binnen een paar uur
Customer Care Team
Hi! Kan ik je ergens mee helpen?
Start Whatsapp Chat
Contacteer of solliciteer via Whatsapp