Bonache FUTURE YOU Netwerkevent

Gepost op
23 februari 2024

Behaalde je recent je diploma en heb je een passie voor procurement, supply chain en/of operations? Misschien ben je nog zoekende om je loopbaan de juiste richting uit te sturen? Bonache zet jouw passie om in actie. Want wij organiseren op 26 maart het Bonache FUTURE YOU Netwerkevent!

Tijdens het Bonache FUTURE YOU Netwerkevent in Antwerpen krijg je de kans om andere young talents bij Bonache te leren kennen en hun verhaal te ontdekken. Verwacht een informele sfeer waar je onder het genot van een hapje en een drankje onze talent hunters kunt ontmoeten. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Schrijf je nu hier in en maak tevens kans op een draadloze koptelefoon!

Andere verhalen die je mogelijk leuk vindt

Bonache's Speeddating moment

Heb je de liefde voor Valentijn al gevonden? Nu nog jouw droomjob! Markeer dan 15 februari in je agenda en claim je plek tijdens een online speeddate.

Daar wordt aan de deur geklopt, hard geklopt, zacht geklopt...

Afgelopen zondag werden onze Bonacho's, vergezeld door hun kinderen en kleinkinderen, getrakteerd op een Sinterklaasfeest 'in het circus'!

Bonache's Procurement Jobdag

Zoek je momenteel een nieuwe kans binnen de inkoopwereld? Schrijf je dan in voor onze 'Procurement Jobdag' op 27 september!

Op zoek naar een werkgever waar betrokkenheid centraal staat?

Ontdek onze vacatures
x
Bonache
Antwoordt meestal binnen een paar uur
Customer Care Team
Hi! Kan ik je ergens mee helpen?
Start Whatsapp Chat
Contacteer of solliciteer via Whatsapp