Lara

Dirkx

Ontmoet

  • HR Manager
  • Ambitieus
  • Gepassioneerd

 

Nadat ik de bacheloropleidingen orthopedagogie en kleuteronderwijs succesvol afrondde, kwam ik in 2016 terecht in de wereld van hr. Een andere richting, dezelfde passie: mensen.

 

In mei 2018 startte ik bij Bonache en hier ben ik ondertussen hr- manager. Een functie waarbij ik in contact sta met de medewerkers, het hr-beleid optimaliseer en waar ik de ruimte krijg om me te verdiepen in de sociale wetgeving.

 

Ik werk graag bij Bonache omdat voor mij het imago én het DNA van Bonache volledig op elkaar zijn afgestemd: een betrokken, warme werkgever waar ik de ruimte krijg om te groeien, mezelf te zijn en waar geen enkele dag hetzelfde is.

 

Zowel in het dagelijkse leven als op de werkvloer hecht ik veel belang aan structuur en duidelijkheid. Ik vind dat je nooit volleerd kan zijn en grijp dan ook elke gelegenheid om me te verdiepen, bijscholen of om nieuwe informatie en kennis op te doen.

Ik heb graag dat alles precies loopt zoals ik het plan en vind het fantastisch wanneer er binnen de lijntjes gekleurd wordt. Mijn stijltang is daarom het perfecte voorwerp dat dit voor mij symboliseert. Deze houdt voor mij al mijn haren in bedwang en zorgt dat er geen kromme lijnen zijn.

Op zoek naar een werkgever waar betrokkenheid centraal staat?

Ontdek onze vacatures
x
Bonache
Antwoordt meestal binnen een paar uur
Customer Care Team
Hi! Kan ik je ergens mee helpen?
Start Whatsapp Chat
Contacteer of solliciteer via Whatsapp