Femke

Lintelo

Ontmoet

  • Partner & Projectverantwoordelijke
  • Gezellig
  • Ongeduldig

 

In 2007 kwam ik terecht in de wereld van rekrutering. Eerst in de uitzendsector als consulente van technische profielen, later in de wereld van de projecten als hr- en operations officer.

Begin 2016 startte ik als projectverantwoordelijke en preventieadviseur binnen Bonache. Een afwisselende en uitdagende job waar ik veel voldoening uithaal. Het is dan ook met veel trots dan ik sinds 2019 als partner binnen Bonache mee aan de toekomst bouw.

 

Ik breng de noden van onze klanten zo goed mogelijk in kaart en match hen met één van onze projectmedewerkers. Vanaf de opstart begeleiden we onze medewerkers on site. Ik ben hét aanspreekpunt voor zowel klant als medewerker en begeleid het project van start tot einde. Hiervan krijg ik elke dag een grote portie energie!

 

Een geslaagd project? Een gelukkige medewerker die zijn of haar job graag en veilig kan uitvoeren en daarbij ook ruimte krijgt voor persoonlijke ontwikkeling. Betrokkenheid staat absoluut centraal, daarom betrekken we onze medewerkers graag bij het uitwerken van verschillende acties en komen we op regelmatige basis samen in werkgroepjes. Hierbij kunnen we elke dag rekenen op een dynamisch en enthousiast team, dat klaar staat om de medewerkers en klanten met veel goesting verder te helpen.

Als kind speelde ik al met raceautootjes, nu is het speelgoed alleen wat groter en sneller geworden.

Op zoek naar een werkgever waar betrokkenheid centraal staat?

Ontdek onze vacatures
x
Bonache
Antwoordt meestal binnen een paar uur
Customer Care Team
Hi! Kan ik je ergens mee helpen?
Start Whatsapp Chat
Contacteer of solliciteer via Whatsapp