BK 2022 - Nieuw partnerschap met Think Pink

Gepost op
7 januari 2022

Het BK 2022 wordt voor het Vondelmolen – De Ceuster – Bonache Cycling Team Dames meteen de kick-off van een nieuw partnership. Het Belgische damesteam slaat namelijk de handen in elkaar met Think Pink en ondersteunt op deze manier de bewustwording rond borstkanker.

Think Pink en het bestuur van het cycling team gingen in gesprek en beslisten bijna meteen dat ze met veel enthousiasme een gezamenlijk verhaal willen schrijven. Concreet zal Think Pink vanaf dit jaar een prominente plaats krijgen op de roze shirts van het Vondelmolen – De Ceuster – Bonche Cycling Team. Think Pink zet zich als nationale borstkankerorganisatie al 15 jaar in voor lotgenoten. 1 op 8 vrouwen wordt jaarlijks geconfronteerd met borstkanker. Think Pink helpt sensibiliseren, verdedigt de rechten van patiënten, financiert onderzoek en ondersteunt (na)zorgprojecten.

Het komende weekend staat het team aan de start van het Belgisch Kampioenschap veldrijden in Middelkerke. De elite dames rijden op zaterdag 8 januari, samen met de beloften, om 15.15 uur.

En is het je in Hulst al opgevallen? Het team telt een renster meer. Vanaf nu rijdt ook Laura Verdonschot mee met het team Vondelmolen – De Ceuster – Bonache. Het team is op deze manier sterk vertegenwoordigd om dit weekend mee te dingen naar een podiumplaats in deze belangrijke wedstrijd. Think Pink duimt alvast mee.

Alle partijen binnen het nieuwe partnership zijn super enthousiast en gemotiveerd om een succesvol en duurzaam avontuur uit te bouwen.

Op naar een sportief en vooral gezond 2022.

Meer informatie over het team vind je op vdmdc-cycling-team.be.
Meer informatie over Think Pink vind je op think-pink.be.

Foto & tekst: Brecht Thaens

Andere verhalen die je mogelijk leuk vindt

Trotse sponsor dames veldritteam

Benieuwd waarom Bonache gekozen heeft om haar schouders mee onder het dames veldritteam te zetten? Lees het hier!

One Team - One Mission

Vanaf heden zullen we als Bonache het Vondelmolen - De Ceuster Cycling Team sponsoren! Bekijk zeker onze video voor de eerste beelden!

Op zoek naar een werkgever waar betrokkenheid centraal staat?

Ontdek onze vacatures

x
Ondernemingsnummer: 0866 870 786
Disclaimer      Privacybeleid      Cookiebeleid      Cookievoorkeuren aanpassen
met liefde gemaakt door Mast