Wij zoeken Young Potentials / Professionals!

Gepost op
1 juni 2023

Ben jij de Young Potential, Professional of Graduate die wij zoeken? We verwelkomen jou graag op ons online event op 4 juli van 11u tot 12u en ontdek de 10 'must knows' voor startend supply chain talent!

Wat mag je verwachten?

Bonache zou Bonache niet zijn als we ook dit moment niet zouden inzetten op kennisdeling en betrokkenheid. We leven in een snel globaliserende wereld waarin wendbare en transparante supply chains een must zijn voor bedrijven die op top niveau willen presteren. Daarom hebben bedrijven nood aan supply chain talent dat naast sterke analytische, communicatieve en leidinggevende vaardigheden ook het vermogen heeft om het typische silo (vertikaal) denken binnen bedrijven te doorbreken. Hier bovenop kunnen zij competitieve en horizontale supply chains uitbouwen, over de afdelingsgrenzen heen.

De experten Manu Matthijssens en Wim Bontinck vertellen je graag hoe je als jong aanstormend talent met directe impact je carrière kan lanceren! Zij hebben jarenlange ervaring in management consulting en het implementeren van performante end 2 end supply chains.

Eerste afspraak? Op 4 juli van 11u tot 12u via Teams! Vervolgens organiseren we op 9 augustus een netwerkevent waar je tevens kans maakt op VIP tickets voor Pukkelpop, maar daar later meer over.

Hoe schrijf ik me in?

Vul het formulier hier in en selecteer 'Online event 4/7'.

Ben je benieuwd naar het verhaal van Joke (Student Recruiter) bij Bonache? Lees er hier meer over.

Heb je in de tussentijd vragen? Contacteer ons snel via WhatsApp, vacature@bonache.be of op het nummer 03 248 39 19.

Andere verhalen die je mogelijk leuk vindt

Bonache als onderdeel van de Solvint Group

Na een succesvolle carrière als CEO van Bonache, geeft Dirk Verbeeck, die Bonache groot maakte, de fakkel door aan sectorgenoot Solvint.

Het GROW-traject, wat is dat nu juist?

Het GROW-traject biedt een interessante verruiming en verbreding van reeds aanwezige kennis met een focus op de ontwikkeling van het persoonlijk leiderschap.

Bonache zet in op jong geweld

Bonache gaat in 2023 inzetten op jong geweld! De jonge generatie staat te springen om nieuwe dingen te leren en zijn gekend voor hun flexibiliteit.

Op zoek naar een werkgever waar betrokkenheid centraal staat?

Ontdek onze vacatures
x
Ondernemingsnummer: 0866 870 786
Disclaimer      Privacybeleid      Cookiebeleid      Klachten     Cookievoorkeuren aanpassen
met liefde gemaakt door Mast
Bonache
Antwoordt meestal binnen een paar uur
Customer Care Team
Hi! Kan ik je ergens mee helpen?
Start Whatsapp Chat
Contacteer of solliciteer via Whatsapp