Bonache zet in op jong geweld

Gepost op
22 maart 2023

Young Potentials, je hebt er misschien al eens van gehoord? Vanwege de krapte op de arbeidsmarkt kijkt Bonache ook meer en meer om deze jonge professionals in te lijven in de projectsourcing wereld. Voordeel? Deze jonge generatie staat te springen om nieuwe dingen te leren en zijn gekend voor hun flexibiliteit. Dé ideale combinatie binnen onze projectwereld. Door deze jongeren in te zetten bij bestaande projecten en intern op te leren en te begeleiden creëren we nieuwe, gedreven werkkrachten met de expertise van onze meer senior professionals.

2023 staat bij Bonache volledig in het teken van naamsbekendheid bij deze jongelui én de opmaak van een prachtig groeitraject binnen onze firma zodat we de jongeren ook effectief kunnen bijscholen en inlijven in de verschillende domeinen waar we met Bonache in actief zijn, zijnde Administration support, Procurement en Supply chain. We zetten daarom ook extra in op school- en afstudeerbeurzen en geven enkele gastlessen in laatste jaar klassen om de jongeren sollicitatie skills aan te reiken.

We laten de jongeren proeven van enkele projecten en we leren hen de basisskills per domein. Door onze meer ervaren projectmedewerkers ook in te schakelen creëren we een co-working systeem en enorme betrokkenheid bij beide partijen. De projectomgeving bij de klant zorgt er dan weer voor dat ze verschillende omgevingen en industrieën leren kennen.

Ben jij zo'n Young Potential of ken je iemand met veel ambitie, gedreven en goesting? Contacteer ons snel via Vraag@Bonache.be en word ook #HappytobeBonache

Andere verhalen die je mogelijk leuk vindt

Wij zoeken Young Potentials / Professionals!

Net klaar met je studies en op zoek naar werk? Schrijf je in voor ons online event op 4 juli en leer Bonache en haar mogelijkheden binnen supply chain zo beter kennen!

Het GROW-traject, wat is dat nu juist?

Het GROW-traject biedt een interessante verruiming en verbreding van reeds aanwezige kennis met een focus op de ontwikkeling van het persoonlijk leiderschap.

VCA* certificering

Bij Bonache behoort veilig werken in een gezonde omgeving met respect voor het milieu tot onze kernwaarden.

Op zoek naar een werkgever waar betrokkenheid centraal staat?

Ontdek onze vacatures
x
Ondernemingsnummer: 0866 870 786
Disclaimer      Privacybeleid      Cookiebeleid      Klachten     Cookievoorkeuren aanpassen
met liefde gemaakt door Mast
Bonache
Antwoordt meestal binnen een paar uur
Customer Care Team
Hi! Kan ik je ergens mee helpen?
Start Whatsapp Chat
Contacteer of solliciteer via Whatsapp