Ceuster Bonache Cycling Team begint aan het nieuwe crosseizoen

Gepost op
15 september 2023

In de showroom van sportkledingfabrikant Jako Lier werd woensdagavond het nieuwe wielertruitje gepresenteerd, samen met de 6 rensters van het 100% Belgische Deceuster Bonache Cycling Team.

Het team, onder leiding van voormalig veldrijder en coach Rob Peeters, richt zich dit seizoen op het Belgische Kampioenschap, EK- en WK-selecties en werkt samen met studenten Communicatie van Hogeschool PXL om het damesveldrijden te promoten.

Sporza-commentator en presentator Ruben Van Gucht was de gastheer van de ploegvoorstelling, waarbij hij de 6 rensters en hun omkadering op een luchtige manier voorstelde.

20-jarige renster Lotte Baele uit Adegem, die onlangs brons won bij de beloften U23 op het BK in Lokeren, sprak over haar ambities voor het nieuwe seizoen, waaronder het verzamelen van UCI-punten en het proberen zich te kwalificeren voor wereldbekerwedstrijden.

Lies'l Schevenels, student 'vroedkunde' aan Hogeschool PXL Hasselt en renster in de U23-categorie, heeft zich voorbereid op het crossseizoen naast haar studie en heeft als doelen om alle crossen uit te rijden en zich te verbeteren in het rennersklassement, met specifieke aandacht voor Overijse, de Koppenberg en het BK in Meulebeke.

© Dreamteampics

Rensters :  Lies'l Schevenels, Audrey De Keersmaeker, Alicia Franck, Suzanne Verhoeven, Lotte Baele en Laura Verdonschot

Hier meer info over het damesteam.

Andere verhalen die je mogelijk leuk vindt

Zilver voor veldrijdster Alicia Franck op het BK Mountainbike

Op het Belgisch Kampioenschap Mountainbike, afgelopen zondag, bemachtigde veldrijdster Alicia Franck de tweede plek op het podium.

Laatste rit voor Ellen Van Loy

Ellen Van Loy zal zondag tijdens de ‘Sluitingsprijs Oostmalle’ haar laatste wedstrijd rijden. Veel succes Ellen! 

De Ceuster Bonache Cycling Team for the win!

Wat een prachtprestatie van het De Ceuster Bonache Cycling Team tijdens het BK van afgelopen weekend!

Op zoek naar een werkgever waar betrokkenheid centraal staat?

Ontdek onze vacatures
x
Ondernemingsnummer: 0866 870 786
Disclaimer      Privacybeleid      Cookiebeleid      Klachten     Cookievoorkeuren aanpassen
met liefde gemaakt door Mast
Bonache
Antwoordt meestal binnen een paar uur
Customer Care Team
Hi! Kan ik je ergens mee helpen?
Start Whatsapp Chat
Contacteer of solliciteer via Whatsapp