Doorgroeimogelijkheden?

Gepost op
28 augustus 2020

Bonache is een projectsourcingkantoor. Wij stellen dus onze vaste medewerkers tewerk op langdurige projectbasis bij onze klanten. Hoewel zij een contract hebben van onbepaalde duur heeft de tewerkstelling bij de klant steeds een tijdelijk karakter.

Bij de start van hun traject bij Bonache stellen veel kandidaten of collega’s zich hier vragen bij.

Is er wel genoeg zekerheid? Wat als het project stopt?

Wij werken op lange termijn met onze medewerkers samen. Als er een herplaatsing nodig is, bekijken we wat de mogelijkheden zijn.

MAAR wat als we de opportuniteiten van dit soort samenwerking zouden zien?

WAT ALS onze medewerkers zelf uitgekeken zijn op hun project of wel eens van afwisseling in omgeving of collega’s houden?

WAT ALS onze collega’s een stapje verder willen zetten in hun carrière en ze meer ambitie hebben dan wat het project hen op dat moment kan bieden?

DAN, beste mensen, gaan wij uiteraard in dialoog en bekijken we wat de mogelijkheden zijn.

Zo heeft recent een collega ons laten weten dat hij eerder op zoek was naar een job met meer fysieke beweging.

Bij diezelfde klant kwam er een plekje vrij in een functie die deze collega volledig zag zitten. Zodus hebben we in samenspraak met de klant besproken hoe deze collega de overgang kon maken van het ene naar het andere project.

Aangezien door zijn wissel een plekje vrijkwam op zijn project moesten we dat op onze beurt weer invullen…

Na lang zoeken, vacatures online plaatsen en verschillende kandidaten te interviewen hadden we plots een ingeving.

Op een andere afdeling zit een collega met de nodige ambitie om door te groeien.

Hij zette een jaar geleden de stap van magazijnmedewerker naar administratief medewerker nadat hij zijn A2-diploma had behaald.

Hij had al aangegeven dat de huidige functie niet zijn droomjob was, maar wel een goede leerschool om de kneepjes van het administratieve vak te leren kennen.

Na enkele gesprekken met de potentiële collega’s en de klant kon ook hij de overstap maken naar een job waar hij weer veel zaken moet bijleren en enorme groeimogelijkheden tegemoet ziet komen.

Als kers op de taart kunnen we een collega waarvan het werk in haar huidige project wat afnam nu opleiden in de administratieve functie zodat ook haar plekje bij de klant nog even verzekerd blijft.

OOOOH, we love our job!!!

#HappytobeBonache

Andere verhalen die je mogelijk leuk vindt

Bonache rekruteert op attitude

Wij geloven in de cruciale zet van de juiste persoon op de juiste plaats. Daarom selecteren we bij Bonache in eerste plaats op attitude.

Zo zorgen we voor persoonlijke begeleiding & coaching

Wij vinden het super belangrijk om constant te pijlen naar het welzijn van onze medewerkers en geloven dat dit enkel kan door het regelmatig afstemmen met hen.

Inclusie en betrokkenheid: one size doesn’t fit all

In 2022 kiezen we ervoor om ook eens bewust stil te staan bij een aantal thema’s die we belangrijk vinden nl. diversiteit en inclusie.

Op zoek naar een werkgever waar betrokkenheid centraal staat?

Ontdek onze vacatures

x
Ondernemingsnummer: 0866 870 786
Disclaimer      Privacybeleid      Cookiebeleid      Cookievoorkeuren aanpassen
met liefde gemaakt door Mast