Bonache rekruteert op attitude

Gepost op
19 mei 2022

Wij geloven dat werkgeluk en betrokkenheid start met de juiste persoon op de juiste plaats. Daarom selecteren we bij Bonache in eerste plaats op attitude en kiezen zowel de sollicitant als wij bewust voor een samenwerking.


Als sollicitant krijg je bij ons ook een uitgebreid bedrijfsprofiel mee met onze strategie, enkele cijfers van de voorbije jaren en waar ze voor kiezen als ze met ons in zee gaan. Op deze manier geven we een stukje Bonache mee naar huis.

Is het een échte match langs beide kanten? 

Dan sturen we een kaartje en starterspakket op vóór de contractondertekening. Zo hoor je meteen tot de Bonache-familie en krijg je al enkele handige zaken mee voor je eerste werkdag.

Andere verhalen die je mogelijk leuk vindt

Zo zorgen we voor persoonlijke begeleiding & coaching

Wij vinden het super belangrijk om constant te pijlen naar het welzijn van onze medewerkers en geloven dat dit enkel kan door het regelmatig afstemmen met hen.

Inclusie en betrokkenheid: one size doesn’t fit all

In 2022 kiezen we ervoor om ook eens bewust stil te staan bij een aantal thema’s die we belangrijk vinden nl. diversiteit en inclusie.

Betrokkenheid zit in ons DNA

“Alles wat we doen, heeft tot doel om de verbinding met onze medewerkers zo sterk mogelijk te maken”. Zo start het artikel over Bonache in het VOKA magazine, editie Ondernemers.

Op zoek naar een werkgever waar betrokkenheid centraal staat?

Ontdek onze vacatures

x
Ondernemingsnummer: 0866 870 786
Disclaimer      Privacybeleid      Cookiebeleid      Cookievoorkeuren aanpassen
met liefde gemaakt door Mast