Dieter

Dillen

Ontmoet

  • Projectverantwoordelijke
  • Teamgericht
  • Gedreven

 

Na vele jaren actief te zijn geweest als coach van jongeren uit het deeltijdsonderwijs ben ik klaar om als projectverantwoordelijke aan de slag te gaan bij Bonache.

Ik hou ervan om te werken voor en met mensen. Bonache gaf me vanaf de eerste kennismaking het gevoel de ‘human touch’ hoog in het vaandel te dragen. Sinds jongs af aan ben ik actief in het basketbalwereldje, een sport waarin ik jarenlang gedreven mee ben bezig geweest. Deze gedrevenheid en passie wil ik graag ook overbrengen bij Bonache.

Werken in - en als een team is dan ook superbelangrijk voor mij. Elke schakel binnen het team 100% laten functioneren zorgt voor een soepel draaiende ketting. Over een ketting gesproken. Fietsen is die andere passie van mij die ik graag wil linken aan het professionele. Een belangrijke eigenschap die ik hiervan meeneem is ‘doorzetten’. Zoals je kan lezen link ik graag sport met het professionele, dit omdat er gewoon veel paralellen zijn.

Al deze bovenvermelde zaken zullen zeker van pas komen tijdens mijn Bonache carrière. Verder ben ik iemand die mezelf (en andere) aanmoedigt om steeds actief te zijn en om dingen te durven doen.

“Dream big. Start small. But most of all, start!” – Simon Sinek

Op zoek naar een werkgever waar betrokkenheid centraal staat?

Ontdek onze vacatures
x
Ondernemingsnummer: 0866 870 786
Disclaimer      Privacybeleid      Cookiebeleid      Klachten     Cookievoorkeuren aanpassen
met liefde gemaakt door Mast
Bonache
Antwoordt meestal binnen een paar uur
Customer Care Team
Hi! Kan ik je ergens mee helpen?
Start Whatsapp Chat
Contacteer of solliciteer via Whatsapp