Persoonlijke begeleiding & coaching

“Hoe kunnen we onze mensen zo lang mogelijk bij ons houden.” da’s een vraag die ons dagelijks bezighoudt.

Eigenlijk is het simpel: we willen een zo goed mogelijke thuis voor onze mensen creëren en hen zo betrokken mogelijk houden.

Hoe we dit doen ligt vast in onze eigen B-Journey.

Deze journey is de blauwe draad doorheen ons verhaal en vertegenwoordigt ons volledige HR beleid. Het zorgt ervoor dat collega’s hun carrière met volle goesting willen opstarten, uitbouwen en uiteindelijk bij pensioen pas beëindigen.

Elk initiatief dat we bij Bonache nemen en uitbouwen, komt terug in deze B-journey. Van het eerste gesprek tot een onderdompeldag, coachingsgesprekken, verjaardagsattenties, opleidingen, enzovoort!

Persoonlijke begeleiding staat centraal

Doorheen de B-journey staan betrokkenheid en persoonlijke begeleiding centraal, steeds met aandacht voor diversiteit en gendergelijkwaardigheid.

Onze medewerkers zijn de belangrijkste grondstof voor ons bedrijf en dat moet je koesteren. 

Medewerkers die oprecht betrokken zijn, hebben een positief effect op de prestaties van de hele organisatie.

Door 3 maandelijks in te zetten op persoonlijke gesprekken, al dan niet voorbereid met de klant, hebben onze Bonacho's steeds een overzicht van hun eigen ontwikkeling. Wij als organisatie kunnen dan weer kort op de bal spelen als er iets minder goed gaat.

Tussendoor maken we tijd voor een offline en een online contactmoment waarin de lopende actiepunten of bezorgdheden besproken worden. Tijdens deze 1-op-1 momenten hebben we een openhartige babbel over de competenties, talenten, waarden en de organisatiecontext.

Voel je meteen thuis

Nieuwe collega's worden extra begeleid tijdens hun eerste dagen bij Bonache. Een peter of meter zorgt ervoor dat de nieuwe collega zich geborgen voelt tijdens de eerste dagen. 

Dit initiatief, de Bonamigo, is een idee van een van onze eigen collega’s!

De persoonlijke begeleiding zet zich meteen door in de contacten met onze klanten. Het zorgt voor korte communicatielijnen, hechte samenwerkingen en veel onderling vertrouwen!

Ontdek het verhaal Larissa

Ontdek de Bonache cultuur

Heb je nog een vraag?

Op zoek naar een werkgever waar betrokkenheid centraal staat?

Ontdek onze vacatures
x
Ondernemingsnummer: 0866 870 786
Disclaimer      Privacybeleid      Cookiebeleid      Klachten     Cookievoorkeuren aanpassen
met liefde gemaakt door Mast
Bonache
Antwoordt meestal binnen een paar uur
Customer Care Team
Hi! Kan ik je ergens mee helpen?
Start Whatsapp Chat
Contacteer of solliciteer via Whatsapp