Bonache rekruteert op attitude

In het kader van goed werkgeverschap hechten we veel belang aan (persoonlijke) betrokkenheid. Zowel naar de klant, eigen medewerkers als naar onze sollicitanten. 

Werkgeluk en betrokkenheid start met de juiste persoon op het juiste project. Daarom selecteren we in de eerste plaats op attitude en niet op diploma of opleiding. 

Voelen we jouw motivatie en positieve houding? Dan nodigen we je heel graag uit voor een gesprek en een koffie (thee mag ook!) bij ons op kantoor! 

Tijdens het diepte-interview gaan we samen op zoek naar de klant waar je talent echt kan stralen. 

Alle sollicitanten komen in aanmerking. We doen niet mee aan onderscheid op basis van ras, huidskleur, religie, geslacht, nationale afkomst, seksuele geaardheid, geslachtsidentiteit, handicap of leeftijd. 

Integendeel, we spelen net in op diversiteit en inclusie. Waarom? We geloven dat een juiste weerspiegeling van onze maatschappij vooral kansen biedt. 

Een geslaagd project en mensen die hun job kwalitatief, veilig en met plezier uitoefenen: dat zijn onze doelstellingen en resultaten! 

Het sollicitatieproces 

We maken gebruik van een vaste en onderbouwde selectieprocedure. Zo trainen we enerzijds op bewustwording van stereotypen en zorgen we anderzijds dat onze diepte-interviews uitgebreid worden en zich focussen op jouw hard skills. 

Op deze manier objectiveren we onze selectieprocedure. 

‍1. Sollicitatie

Een vacature gevonden die bij jou past? Verstuur dan zeker jouw CV via vacature@bonache.be of reageer op de vacature zelf. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om ons te contacteren. We helpen jou graag verder.

Geen gepaste vacature gevonden? Ons rekruteringsteam zoekt graag met je mee naar een vacature die matcht met jouw competenties.

2. Telefonische kennismaking

Als jouw profiel overeenkomt met de gevraagde criteria, mag je een telefoontje van ons verwachten. 

Tijdens onze eerste kennismaking stemmen we een aantal zaken af en leren we je alvast wat beter kennen.

Na een positieve eerste telefonische kennismaking nodigen we je uit bij ons op kantoor voor een face-to-face diepte-interview. 

Daarnaast krijg je een uitgebreid bedrijfsprofiel mee met onze strategie, enkele cijfers van de voorbije jaren en waar je voor kiest als je met ons in zee gaat. Op deze manier kan je je optimaal voorbereiden op het eerste gesprek

3. Eerste sollicitatiegesprek

Tijdens het sollicitatiegesprek gaan we dieper in op je kennis, competenties, interesses, gewenste regio en vooral: de ‘fit’ in het team en het bedrijf. 

4. Persoonlijkheidstest

Na het gesprek neem je thuis een persoonlijkheidstest af. De test zal niet bepalen of we je al dan niet aannemen. Ze dient om jouw verdere opvolging, coaching en evaluatie zo vlot mogelijk te laten gaan. 

De resultaten van de test mag je steeds bespreken met onze projectverantwoordelijken, ook als we je niet aannemen. 

5. Start

Is het een échte match langs beide kanten en hebben we een concreet project? Dan ligt er voor jou een vast contract van onbepaalde duur klaar. 

Je krijgt van ons een kaartje en starterspakket vóór de contractondertekening. Zo hoor je meteen bij de Bonache-familie en krijg je al enkele handige zaken mee voor je eerste werkdag.

Ben je op zoek naar een werkgever waar betrokkenheid centraal staat? Waar je de kans krijgt om te groeien, te leren en jezelf verder te ontwikkelen?

Solliciteer dan hier

Ontdek de Bonache cultuur

Heb je nog een vraag?

Op zoek naar een werkgever waar betrokkenheid centraal staat?

Ontdek onze vacatures
x
Ondernemingsnummer: 0866 870 786
Disclaimer      Privacybeleid      Cookiebeleid      Klachten     Cookievoorkeuren aanpassen
met liefde gemaakt door Mast
Bonache
Antwoordt meestal binnen een paar uur
Customer Care Team
Hi! Kan ik je ergens mee helpen?
Start Whatsapp Chat
Contacteer of solliciteer via Whatsapp