Bonache is trotse sponsor van het De Ceuster – Bonache Cycling vrouwenteam

Elke week schittert het De Ceuster-Bonache cycling team in hun fuchsia roze truitjes. We zijn dan ook erg trots om dit geweldige team te sponsoren.

Het Belgische damesteam veldrijden bestaat uit negen ambitieuze sportvrouwen voor wie een podiumplaats de wekelijkse uitdaging is.

Focus op coaching

Ellen Van Loy, renster én coach, vervoegde het team als mentor voor de jongere dames. 

Intussen heeft ze besloten om te stoppen met veldrijden en zich volledig toe te leggen op coaching van de jongeren.

Onze mental coach Hannelore Devos heeft al 3 seizoenen de taak om de rensters voornamelijk mentaal te begeleiden. Op fysiek vlak wordt ze versterkt door Johan De Coninck (ART).

Bonache staat voor betrokkenheid en persoonlijke begeleiding

Net zoals bij onze eigen Bonache collega’s, staat persoonlijke begeleiding en betrokkenheid dus centraal in het cyclingteam. 

Naast de professionele omkadering kiezen de dames voor dit team omwille van de kernwaarden (teamspirit, engagement, kwaliteit en groeipotentieel), maar ook de unieke sfeer en de gedrevenheid waarmee we gezonde ambities uitstralen.

Met alleen maar Belgische veldrijdsters en de toffe mix van gevestigde waarden en jong opkomend wielertalent, maken we het verschil.

Door het vertrouwen, de sportieve en mentale omkadering, en steun halen we het beste in hen naar boven.

Gelijkwaardigheid, ook in het wielrennen

Op alle fronten streven wij bij Bonache naar gendergelijkwaardigheid en wonnen we in 2022 de X² award, uitgereikt door EY.

Deze award is bestemd voor het meest vooruitstrevende bedrijf op het vlak van gendergelijkwaardig ondernemen, work-life balance en andere sleutelpunten.

We geloven dat gendergelijkwaardig ook in de sportwereld centraal moet staan.

Natuurlijk zijn er fysieke verschillen tussen mannen en vrouwen, maar op het vlak van startgelden, vergoedingen en prijzengelden, streven we ernaar om de ongelijkheden zoveel mogelijk weg te werken.

Door de persoonlijke begeleiding, mentale coaching en de kracht van een sterk ondersteunend team zien we de wielrensters zowel privé als professioneel groeien naar een hoger niveau.

Wat willen we op korte termijn bereiken? Minstens één van onze rensters op het podium in het Belgisch kampioenschap in de verschillende reeksen (elite, U23 en club).

Ontdek de Bonache cultuur

Heb je nog een vraag?

Op zoek naar een werkgever waar betrokkenheid centraal staat?

Ontdek onze vacatures
x
Ondernemingsnummer: 0866 870 786
Disclaimer      Privacybeleid      Cookiebeleid      Klachten     Cookievoorkeuren aanpassen
met liefde gemaakt door Mast