Wie zijn wij?


Dirk Verbeeck - zaakvoerder

dirk.verbeeck@bonache.be
LinkedIn

Dirk Verbeeck

“Na mijn opleiding als Industrieel Ingenieur ben ik in 1982 aan de slag gegaan in de industrie. Ik heb meer dan 30 jaar ervaring in het tewerkstellen van personeel: gespecialiseerde techniekers, hoog gekwalificeerde ingenieurs, aankopers en technisch administratief bedienden.

Belangrijke waarden bepalen mijn loopbaan en mijn privé-leven: vertrouwen en respect.

Het samenwerken met mensen en het dagelijks bezig zijn met Bonache hoop ik nog lang met goesting te blijven doen.

Ook de manier waarop ik samen met mijn collega’s Bonache leid en onze groei zijn een weergave van ons beleid, nl. interesse in onze medewerkers en onze klanten.”


Robine Martin - verantwoordelijke projecten
robine.martin@bonache.be
LinkedIn

Robine Martin

“Mijn carrière startte in 2008 in de uitzendsector waar ik 3 jaar als uitzendconsulente werkte. In december 2010 startte ik bij Bonache als projectverantwoordelijke.

Dit houdt de volledige opvolging van een project en projectmedewerker in:
Selectiegesprekken, begeleidende gesprekken bij de klant, analyseren en bespreken van persoonlijkheidstesten, de opstart, opvolging en begeleiding tijdens het project, maandelijkse contactmomenten, opleidingstraject en evaluatiegesprekken. Ook nauwe contacten en persoonlijke relaties opbouwen met de klant horen hierbij.

Wat mij aantrekt in mijn functie zijn het persoonlijk contact met de medewerkers en klanten, een hele nauwe betrokkenheid en een hoge servicegerichtheid. Ik heb het gevoel dat ik deel uitmaak van een team en dat we met dit team bergen kunnen verzetten.”


Hilde De Clerck - personeelsbeheer in al haar facetten
hilde.de.clerck@bonache.be
LinkedIn

Hilde De Clerck

“Ik deed reeds 20 jaar ervaring op in verschillende functies, variërend van receptioniste/secretaresse tot kantoor- en personeelsverantwoordelijke. Alle vorige ervaringen vloeien mooi samen binnen m’n huidige functie.

Voor mij vormen een leuke werksfeer, een persoonlijke aanpak en een wederzijds vertrouwen tussen werkgever en werknemers een mooie basis voor een fijne tewerkstelling.

Binnen Bonache vind ik deze combinatie helemaal terug; het is prettig te werken binnen een bevlogen en enthousiast team.”


Kim Vandeperre - consulente werving & selectie
kim.vandeperre@bonache.be
LinkedIn

Kim Vandeperre

“In 2011 zette ik mijn eerste stappen in de HR-wereld als uitzendconsulente.

Sinds juli 2013 ben ik aan de slag bij Bonache als consulente werving & selectie. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor het searchen, selecteren en screenen van alle kandidaten.

Daarnaast hou ik mij heel graag bezig met het uitpluizen en uitzoeken van allerlei. Hierdoor ben ik het aanspreekpunt wat betreft facturatie, IT-gerelateerde zaken, aankopen/bestellingen en allround administratieve taken.

Wat mij aantrekt binnen Bonache is de betrokkenheid en het samenhorigheidsgevoel. Je hebt het gevoel deel uit te maken van de Bonache-familie.”


Femke Lintelo - verantwoordelijke projecten & preventieadviseur

femke.lintelo@bonache.be
LinkedIn

Femke Lintelo

“In 2007 kwam ik terecht in de wereld van de rekrutering. Eerst in de uitzendsector als consulente van technische profielen, later in de wereld van de projecten als HR- en operations officer.

Begin 2016 startte ik als projectverantwoordelijke en preventieadviseur binnen Bonache.
Een héél afwisselende en uitdagende job waarbij ik veel persoonlijk contact heb met de projectmedewerkers alsook met de klanten.

Alvorens een project start, voer ik selectiegesprekken, begeleidingsgesprekken bij klanten en evalueer en bespreek ik de testresultaten.
Vanaf de opstart begeleiden we de projectmedewerker on site. Hierbij trachten we steeds een goede relatie op te bouwen met onze medewerkers, hun collega’s en de klanten.
Op regelmatige basis voer ik functionerings- en evaluatiegesprekken met de medewerker en de klant.

Op gebied van welzijn op het werk en veiligheid proberen we proactief te werken en onze medewerkers te betrekken in onze acties rond o.a. geluid en trilling, ergonomie, verkeersveiligheid,…

Ik heb echt het gevoel deel uit te maken van een dynamisch en enthousiast team dat er elke dag met veel goesting staat voor zijn medewerkers en klanten."