Projectsourcing

Elk bedrijf moet om zijn doelen te bereiken mensen en middelen inzetten. Naast eigen personeel voor bepaalde kernactiviteiten kunnen externe medewerkers met een specifieke expertise voor een bepaald project of een bepaalde tijd ingezet worden onder de vorm van projectsourcing.

De duur van een projectsourcingsovereenkomst kan variëren van enkele maanden tot enkele jaren.

Bonache is een gespecialiseerd projectsourcingskantoor met voornamelijk opdrachten in aankoop, logistiek, industrie, technische en algemene administratie.

Bonache is een betrokken werkgever die streeft naar langdurige werkrelaties met zijn werknemers. In onze visie is regelmatige opvolging en bespreking van de activiteiten, investeren in de ontwikkeling, ondersteuning en zorg voor continuïteit in de opdrachten, onze dagelijkse realiteit. Alle werknemers zijn in dienst bij Bonache.

Maar goed werkgeverschap betekent voor ons ook betrokkenheid bij de klant: de vraag komen we ter plaatse bespreken, de selectie gebeurt met kennis van zaken, de opvolging gebeurt regelmatig met alle betrokkenen, zowel formeel als informeel.