Vacatures

 • Functie: Veiligheidsingenieur brand (Brussel)

  Jobomschrijving:

  Voor een langdurig project voor de kerncentrales van Doel en Tihange zijn wij op zoek naar een veiligheidsingenieur met specialisatie brand.

  Als veiligheidsingenieur word je gevraagd om alle lopende acties en studies rond brand globaal op te volgen en een goed overzicht te houden. Hiervoor houd je nauw contact met de betrokken projectleider op corporate en de sites en rapporteer je maandelijks aan het management. Daarnaast meld je proactief eventuele afwijkingen van de planning of scope.

  Je neemt ook de taken op van Corporate Functional Area Manager voor brand. Dit wil zeggen dat je het proces “Fire Protection” moet beheren vanuit corporate. Op de sites zijn ook lokale Functional Area Managers Brand aangeduid die jij coördineert.

  Je staat verder in voor het definiëren van het proces “Fire Protection”, het opvolgen met KPI’s en de jaarlijkse process review. Daarnaast rapporteer je regelmatig aan de Quality Manager.

   

  Verwacht:

  Voor deze functie zijn we op zoek naar een ingenieur met ruime ervaring in Fire Protection en Fire Safety. Kennis van de nucleaire sector is een pluspunt.

  Je bent goed op de hoogte van de normen en regelgeving inzake brand en je kan een toegevoegde waarde bieden naar de sites toe op gebied van Fire Protection.

  Je bent communicatief sterk in meerdere talen, Nederlands/Frans/Engels.

  Daarnaast ben je een echte teamplayer, organisatorisch sterk en werk je projectmatig.

   

  Wij bieden:

  Een aantrekkelijke en uitdagende job in een stabiele en groeiende firma waar je jezelf samen met het bedrijf kan ontplooien.

  Je wordt tewerkgesteld met een bediende contract van onbepaalde duur en krijgt een marktconform salaris aangevuld met extralegale voordelen.

  Plaats: Brussel

  Vul hier ons formulier in »