Vacatures

 • Functie: Projectverantwoordelijke Events (Antwerpen)

  Jobomschrijving:

  Voor een eventmarketingbureau in het hartje van Antwerpen zijn wij op zoek naar een creatieve projectverantwoordelijke voor de afdeling Events.

  Jouw verantwoordelijkheid ligt in het vertalen van creatieve ideeën naar uitwerkbare projecten en de opvolging daarvan.

  Samen met de collega’s brainstorm je over de gekste ideeën. Jij giet deze ideeën in een vorm zodat achteraf besloten wordt welke effectief worden uitgevoerd.

  Het is jouw taak om het idee op papier te zetten en uit te werken tot een basisdossier waarmee naar klanten en/of leveranciers kan worden gegaan.

  Eens een idee is uitgewerkt tot mogelijk project liggen ook de commerciële en administratieve acties bij jou. Dit wil zeggen: hele nauwe contacten onderhouden met de klanten (telefonisch of face to face), leveranciers nauwgezet opvolgen, budgetten opstellen en projectassistenten inschakelen voor de uitwerking van het project.

  Jouw gezicht, enthousiasme en kunde zijn mede verantwoordelijk voor het tot stand komen van nieuwe projecten. Hiervoor is netwerken van groot belang. Je bent aanwezig tijdens de uitvoering van jouw uitgewerkte projecten maar ook op andere events, bijeenkomsten of meetings.

   

  Verwacht:

  Je bent commercieel ingesteld. Dit eerder op basis van goede relaties, servicegerichtheid, netwerking en een correcte opvolging. Verder ben je een enthousiaste creatieveling die graag out of the box denkt en zich niet snel laat ontmoedigen.

  Je kan makkelijk ideeën uitwerken en deze ook verantwoorden t.o.v. het management. Je zorgt ook voor een perfecte opvolging.

  Je bent een doorzetter en laat je niet makkelijk ontmoedigen door tegenslagen of budgettaire beperkingen. Je hebt een positieve mindset en een hands-on mentaliteit.

  Verder ben je communicatief, nauwgezet, stipt en assertief en heb je een grote affiniteit met marketing, culturele dienstverlening en events.

  Je beheerst het Nederlands, Frans en Engels in zowel woord als schrift. Je werkt vlot met de computer en hebt een goede kennis van de courante MS office pakketten. Een basis van Photoshop, illustrator en dergelijke is een groot pluspunt.

  Last but not least ben je uitermate flexibel ingesteld naar zowel werkinhoud als werktijden. In deze functie is weekend- en avondwerk een must en kan je ook voor de uitvoering van andere projecten ingeschakeld worden.

   

  Wij bieden:

  Een aantrekkelijke en uitdagende job in een creatieve en groeiende firma waar je jezelf samen met het bedrijf kan ontplooien.

  Je wordt tewerkgesteld met een bediende contract van onbepaalde duur en krijgt een marktconform salaris aangevuld met extralegale voordelen.

  Plaats: Antwerpen

  Vul hier ons formulier in »