Vacatures

 • Functie: Technisch bediende mechanica (Doel)

  Jobomschrijving:

  Voor de technische ondersteuning van de afdeling Wisselstukkenbeheer op de kerncentrale van Doel zoeken wij een technisch bediende met een zeer sterke achtergrond in mechanica.

  In deze functie ben je medeverantwoordelijk op de ombudsdienst. Dit houdt in dat je ondersteuning geeft aan de dienst wisselstukken met betrekking tot alle problemen met wisselstukken. Je geeft advies bij de keuze van materialen bij herstellingen of vervangingen en overlegt met de technische afdeling rond de keuze van wisselstukken.

  Je staat in voor het opmaken van technische bestelaanvragen, opvolgen van leveringen en het beheer van de wisselstukken: herbevoorrading van de stockartikelen, controle van specificaties, bestelparameters, levertermijnen, …

  Ook ben je verantwoordelijk voor het zoeken van nieuwe en/of alternatieve leveranciers.

  Administratieve taken behoren eveneens tot het takenpakket: beheer herbevoorrading stockartikelen, master data wisselstukken, documenteren van bestelaanvragen, rapportages ...

   

  Verwacht:

  Voor deze functie zijn we op zoek naar een kandidaat met een sterke administratieve achtergrond en een grondige kennis van mechanica. Kennis van elektriciteit en/of instrumentatie is een plus.

  Je beschikt over een A1 of A2 diploma in een technische richting (mechanica of elektromechanica).

  Je bent vlot met de courante MS Office pakketten en hebt bij voorkeur ervaring met SAP.

  Naast een vlotte kennis van het Nederlands heb je ook een goede basiskennis Frans, Duits en Engels.

   

  Wij bieden:

  Een aantrekkelijke en uitdagende job in een stabiele en groeiende firma waar je jezelf samen met het bedrijf kan ontplooien.

  Je wordt tewerkgesteld met een bediende contract van onbepaalde duur en krijgt een marktconform salaris met extralegale voordelen.

  Plaats: Doel

  Vul hier ons formulier in »