Vacatures

 • Functie: Douane supervisor (Melsele)

  Jobomschrijving:

  Voor onze klant, een wereldwijd opererende logistieke dienstverlener, zijn we op zoek naar een gedreven en enthousiaste douane supervisor met grote organisatorische en leidinggevende capaciteiten.

  Takenpakket:
  - verantwoordelijk voor de aansturing van het douaneteam
  - samen met het douaneteam de dagelijkse taken douaneopdrachten aanpakken
  - fungeren als eerste contactpersoon: coördineren en delegeren van de taken binnen team
  - toezien op het correct vervullen van de formaliteiten, kwaliteit van de instructies en aangiften, optimaliseren van de processen
  - verantwoordelijk inzake controle op gemaakte douanedeclaraties en het voorkomen van fouten
  - advies verstrekken aan andere afdelingen aangaande douane-gerelateerde zaken
  - ondersteunt de Manager Customs Department en het eerste contact zowel intern als naar douane toe wanneer Manager afwezig is

   

  Verwacht:

  Voor deze functie zijn we op zoek naar een kandidaat met een open persoonlijkheid en bachelor diploma in een logistieke richting of gelijkwaardig door relevante werkervaring.

  Je hebt een zeer goede kennis van lokale en Europese douanewetgeving, Belgische aangifteprocessen PLDA, VCTS en voorraadbeheer.

  Je bent zeer stressbestendig en vertrouwd met deadlines.

  Je beheerst het Nederlands en Engels op hoog niveau, zowel mondeling als schriftelijk. Vlotte computervaardigheden zijn eveneens noodzakelijk.

   

  Wij bieden: 

  Een aantrekkelijke en uitdagende job in een informele en internationale werksfeer met uitstekende primaire arbeidsvoorwaarden aangevuld met extralegale voordelen.

  Plaats: Melsele

  Vul hier ons formulier in »