Vacatures

 • Functie: Medewerker project support & development (Doel)

  Jobomschrijving:

  Voor een langdurig project op de kerncentrale van Doel zijn wij op zoek naar een medewerker project support & development.

  In deze functie ben je, binnen de afdeling Engineering, verantwoordelijk voor de ondersteuning van de PSO Manager.

  Je staat samen met de verantwoordelijke in voor:
  - data analyse
  - definiëring van rapportages
  - tracking van de vooruitgang van projecten
  - planning van één of meerdere projecten

  Waar bestaande processen vatbaar zijn voor optimalisatie en/of automatisatie, rekenen we op jouw kennis om tools die hiervoor nodig zijn te definiëren, ontwikkelen en uit te voeren.

  In een later stadium zullen ook de operationele rapportering en andere administratieve taken tot jouw takenpakket behoren.

  Afhankelijk van kennis en ervaring zal ook het opstellen en bijhouden van projectplanningen samen met en op vraag van de projectleiders tot de taken kunnen behoren.

   

  Verwacht:

  Voor deze functie zijn we op zoek naar een gemotiveerde administratieve duizendpoot met bachelor-niveau.

  Aangezien er voornamelijk in VBA tools gecreëerd worden, is een goede kennis van de MS Office ontwikkelingsomgeving Excel en Acces een must. Kennis van MS Project en SAP is een groot pluspunt.

  Kan je dit alles combineren met zelfstandig werken, probleemoplossend denken, organisatie- en communicatietalent en vormen de Nederlandse en Engelse taal geen belemmering, dan ben je voor ons de geschikte kandidaat.

   

  Wij bieden:

  Een aantrekkelijke en uitdagende job in een stabiele en groeiende firma waar je jezelf samen met het bedrijf kan ontplooien.

  Je wordt tewerkgesteld met een bediende contract van onbepaalde duur en krijgt een marktconform salaris aangevuld met extralegale voordelen.

  Plaats: Doel

  Vul hier ons formulier in »