Vacatures

 • Functie: Technisch bediende tekenaar (Dessel)

  Jobomschrijving:

  Voor een project bij onze klant, een bedrijf in het hartje van de Kempen gespecialiseerd in de verwerking van radioactieve afvalstoffen en de ontmanteling van nucleaire installaties, zijn we op zoek naar technisch bediende tekenaar.

  In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van technisch-administratieve, teken-technische en operationele taken binnen de afdeling met als doel informatie te beheren en het bedrijf efficiënte ondersteuning te geven.

  Takenpakket:
  - Uitvoeren van operationele taken (adhv technische tekenprogramma’s) ter ondersteuning van de afdeling met als doel correcte informatie te garanderen.
  - Opzoeken, registreren, verwerken, controleren en opvolgen van gegevens, documenten en materiaal, conform gedefinieerde procedures, met als doel de meest actuele versie van documenten ter beschikking te kunnen stellen.
  - Samenstellen, verwerken en aanvullen van onderhoudsdossiers op basis van de aangeleverde informatie. (bv. constructiedossiers, …) met als doel de uitvoerders van werken en/of aanpassingen de correcte data te kunnen aanleveren.
  - Lezen, opmaken, aanpassen en controleren van plannen met als doel de gewenste data ter beschikking te stellen van de eindklant.
  - Uitvoeren van technisch-administratieve taken op vraag van een interne/externe klant met als doel dienstverlening aan te bieden.

   

  Verwacht:

  Voor deze functie zijn we op zoek naar een kandidaat met kennis van mechanica, elektriciteit en instrumentatie. Ervaring in technisch tekenwerk is eveneens een must.

  Je hebt een goede kennis van technische specificaties en conventionele en nucleaire veiligheid.

  Je hebt een actieve kennis van het Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk. Daarnaast heb je een passieve kennis van het Frans, Engels en Duits.


  Wij bieden:

  Je komt terecht in een dynamische en uitdagende werkomgeving waar het opnemen van verantwoordelijkheid een evidentie is.

  Uiteraard staat hier een competitief salaris tegenover dat aangevuld wordt met een interessante waaier van extralegale voordelen.

  Plaats: Dessel

  Vul hier ons formulier in »