Vacatures

 • Functie: Technisch bediende bouw/mechanica (Dessel)

  Jobomschrijving:

  Voor een project bij onze klant, een bedrijf in het hartje van de Kempen gespecialiseerd in de verwerking van radioactieve afvalstoffen en de ontmanteling van nucleaire installaties, zijn we op zoek naar 2 technisch bedienden met specialisatie bouw of mechanica.

  In deze functie ben je verantwoordelijk voor monodisciplinaire kleine of middelgrote technische projecten binnen het eigen vakgebied en voor het geven van gespecialiseerd technisch advies en algemene technische ondersteuning met als doel de afdeling en de organisatie te ondersteunen.

  Takenpakket:
  - Leiden, organiseren, uitvoeren, evalueren en bijsturen van technisch diepgaande (deel)projecten, installaties en apparatuur binnen het eigen technisch deelgebied, in samenwerking met andere medewerkers, met als doel het bekomen van technische installaties die voldoen aan de wettelijke, uitbatings- en veiligheidseisen.
  - Plannen en rapporteren met betrekking tot het project met als doel een tijdige realisatie te bekomen en bovendien de stakeholders op de hoogte te houden van het projectverloop.
  - Coördineren van de administratieve werkzaamheden binnen het project met als doel het project op een kostenefficiënte wijze tot een goed einde te brengen.
  - Opmaken van het volledige projectdossier (bv. lastenboeken en prijsaanvragen, selecteren van hard/software) in functie van de behoeften en het uitwerken van voorstellen aan installaties/apparatuur,… binnen het eigen vakgebied, met als doel een selectie te kunnen voeren en te komen tot een optimale installatie of verwezenlijking rekening houdend met geldende procedures, richtlijnen en regelgeving.
  - Fungeren als kennisdrager, doorgeven van de installatiekennis en de technische kennis binnen de organisatie en verlenen van technisch advies binnen het eigen deelgebied aan interne en externe partijen met als doel te komen tot een hoger niveau van dienstverlening en ontwikkeling van de medewerkers.
  - Signaleren, analyseren en aanpakken van problemen en op zoek gaan naar oplossingen binnen het eigen vakgebied met als doel een vlotte uitvoering te bekomen of defecten aan de installaties te vermijden.
  - Mee waken over de technische installaties binnen het eigen werkdomein (hardware + softwarematig) met als doel de werking ervan te waarborgen.

   

  Verwacht:

  Voor deze functie zijn we op zoek naar een kandidaten met een gedetailleerde kennis van:
  - Bouw: conventionele bouwtechnieken, eisen voor nucleaire bouw
  - Mechanica: leidingwerk en procestechniek, constructietechnieken, mechanische aandrijvingen

  Je beschikt over een attest VCA voor leidinggevenden en een BA4.

  Je hebt een goede kennis van technische specificaties en conventionele en nucleaire veiligheid. Ervaring met overheidsopdrachten is een grote meerwaarde.

  Je hebt een actieve kennis van het Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk. Daarnaast heb je een passieve kennis van het Frans, Engels en Duits.

   

  Wij bieden:

  Je komt terecht in een dynamische en uitdagende werkomgeving waar het opnemen van verantwoordelijkheid een evidentie is.

  Uiteraard staat hier een competitief salaris tegenover dat aangevuld wordt met een interessante waaier van extralegale voordelen.

  Plaats: Dessel

  Vul hier ons formulier in »