Vacatures

 • Functie: Technisch bediende elektriciteit (Doel)

  Jobomschrijving:

  Voor een langdurig project op de kerncentrale van Doel zijn wij op zoek naar een technisch bediende voor het beheer van de workflow van elektrische schema’s en wijzigingsdossiers.

  Je bent de belangrijkste schakel tussen de interne technische dienst, de administratieve afdelingen en de externe tekenfirma’s.

  Volgende taken behoren tot het takenpakket:
  - Opzoeken van plannen/tekeningen in SAP
  - Controleren van de schema’s en indien nodig manuele aanpassingen doen
  - Instructies/verbetervoorstellen geven aan de externe firma’s die verantwoordelijk zijn voor het ontwerpen/wijzigen van schema’s
  - Controle van de wijzigingsdossiers
  - Aansturen van de administratieve flow (naamgeving, klassement, codering, …)

   

  Verwacht:

  Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met zeer goede kennis van elektriciteit en/of instrumentatie. Je bent zeer sterk in het interpreteren en bewerken van elektrische schema’s en tekeningen.

  Je kan vlot werken met de computer en hebt een goede kennis van Excel. Kennis van SAP, Visual Basic en PLC-sturingen is een pluspunt.

  Je bent assertief, communicatief, stressbestendig en organisatorisch zeer sterk.

  Je beheerst het Nederlands en Engels in woord en geschrift.

   

  Wij bieden:

  Een aantrekkelijke en uitdagende job in een stabiele en groeiende firma waar je jezelf samen met het bedrijf kan ontplooien.

  Je wordt tewerkgesteld met een bediende contract van onbepaalde duur en krijgt een marktconform salaris met extralegale voordelen.

  Plaats: Doel

  Vul hier ons formulier in »