Vacatures

 • Functie: Technisch Project Manager (Zwijndrecht)

  Jobomschrijving:

  Voor onze klant, dé Belgische referentie in innovatieve installaties en diensten voor industriële, energie gerelateerde, tertiaire en infrastructurele markten, zijn we op zoek naar een Project Manager voor de afdeling Maintenance. Deze afdeling legt zich o.a. toe op de revisie van roterende machines, onderhoud van onderdelen en verspaning.

  Als project manager ben je verantwoordelijk voor een multidisciplinair team van enthousiaste medewerkers. Je zorgt voor continuïteit, ontwikkeling en evaluatie. Je beschikt over een sterk technisch probleemoplossend vermogen en werkt klantgericht.

  Takenpakket:
  - Als Project Manager sta je in voor het opvolgen van verschillende buitendienst -en binnendienstwerkzaamheden van aanvraag tot oplevering
  - In samenspraak zorg je voor een perfecte organisatie en coördinatie van de werken
  - Je zorgt voor de technische uitwerking van speciale projecten
  - Je bent het technisch referentiepunt binnen de afdeling
  - Je bent ambassadeur van het veiligheidsbeleid
  - Je hebt een duidelijke financiële verantwoordelijkheid: finale opmaak van offertes en facturatie, beheer van vaste kosten rond de werking van jouw afdeling, …
  - Je ondersteunt klanten bij technische kwesties en stelt alternatieve oplossingen voor
  - Je rapporteert aan de Sectie Manager

   

  Verwacht:

  Voor deze functie zijn we op zoek naar een kandidaat met een diploma in een hogere technische richting (elektromechanica) en meerdere jaren relevante werkervaring.

  Technische expertise, goede leidinggevende capaciteiten en sociale vaardigheden zijn cruciaal in deze functie.

  Je kan zelfstandig werken en beschikt over een mentaliteit waarbij flexibiliteit, proactiviteit en efficiëntie sleutelwoorden zijn. Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en bent organisatorisch sterk.

  Je bent sterk gericht op veiligheid, rendement en resultaten.

  Je onderhoudt gemakkelijk contacten en bent communicatief vlot in het Nederlands, Frans en Engels.

   

  Wij bieden:

  Een aantrekkelijke en uitdagende job in een stabiele en groeiende firma waar je jezelf samen met het bedrijf kan ontplooien.

  Je wordt tewerkgesteld met een bediende contract van onbepaalde duur en krijgt een marktconform salaris met extralegale voordelen.

  Plaats: Zwijndrecht

  Vul hier ons formulier in »